Manastirea Nicula Icoana - ASTRADROM: Minunea de la Delani - icoanele izvorăsc mir ... / It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly.

Manastirea Nicula Icoana - ASTRADROM: Minunea de la Delani - icoanele izvorăsc mir ... / It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly.. „este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. It looks like you may be having problems playing this video. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Reportaj despre icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula.

Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Unul dintre cele mai importante centre de credință și de cultură românescă din transilvania, mănăstirea ortodoxă de călugări nicula, din județul cluj, a avut o istorie zbuciumată pe parcusul existenței sale de sute de ani. Mestesugul a fost perpetuat de parintele arhidiacon ilarion muresan, apoi de calugarii mai. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord.

Mănăstirea Nicula - Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii ...
Mănăstirea Nicula - Icoana Făcătoare De Minuni A Maicii ... from static4.libertatea.ro
Pelerinii se vor inchina la icoana considerata facatoare de minuni de la distanta de 1,5 metri. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. În urmă cu aproape zece ani, o veste se răspândea ca fulgerul prin toată ţara: Rugaciune facatoare de minuni catre pururea fecioara maria. Mestesugul a fost perpetuat de parintele arhidiacon ilarion muresan, apoi de calugarii mai. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. .de la mănăstirea nicula, și centura sfântului nectarie, de la mănăstirea sihăstria putnei. It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly.

It is located in nicula village, cluj county, in the vicinity of gherla.

Publicat de mihailmaster la 04:53. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. Icoana a fost purtată în procesiune în zona spitalelor și a principalelor biserici. Savesave icoana maicii domnului de la manastirea nicula for later. Reprezentanţii arhiepiscopiei clujului spun că icoana este scoasă în procesiune pentru a oferi o „mângâiere sufletească bolnavilor care suferă de pe urma noului coronavirus. La miezul nopții, aceasta va fi purtată pe brațe de preoți. Pelerinajul de la manastirea nicula, organizat anul acesta in conditii speciale. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. .de la mănăstirea nicula, și centura sfântului nectarie, de la mănăstirea sihăstria putnei. It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly. * icoana de la manastirea nicula. Pelerinii se vor inchina la icoana considerata facatoare de minuni de la distanta de 1,5 metri.

La miezul nopții, aceasta va fi purtată pe brațe de preoți. * icoana de la manastirea nicula. Taina icoanei nu o putem descifra pe deplin. Pelerinajul de la manastirea nicula, organizat anul acesta in conditii speciale. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului purtată în procesiune în jurul bisericii mănăstirii nicula (14 august 2018).

CALEA SPRE HRISTOS: Manastirea Nicula
CALEA SPRE HRISTOS: Manastirea Nicula from 4.bp.blogspot.com
Reprezentanţii arhiepiscopiei clujului spun că icoana este scoasă în procesiune pentru a oferi o „mângâiere sufletească bolnavilor care suferă de pe urma noului coronavirus. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. Publicat de mihailmaster la 04:53. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului purtată în procesiune în jurul bisericii mănăstirii nicula (14 august 2018). Manastirea nicula, renumita pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Pelerinii se vor inchina la icoana considerata facatoare de minuni de la distanta de 1,5 metri. Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect.

Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord.

Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Preasfanta stapana de dumnezeu nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi. La nicula, mănăstirea este imensă. Manastirea nicula duce mai departe arta picturii icoanelor pe sticla, ca exprimare a geniului artistic romanesc. It looks like you may be having problems playing this video. * icoana de la manastirea nicula. „este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. Chiar lângă poartă, în partea stângă, se afla o biserică de lemn dar istoria icoanei şi a mănăstirii este una zbuciumată. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Publicat de mihailmaster la 04:53. Reportaj despre icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla.

„este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. Mestesugul a fost perpetuat de parintele arhidiacon ilarion muresan, apoi de calugarii mai. See more of mănăstirea nicula on facebook. It is located in nicula village, cluj county, in the vicinity of gherla. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Manastirea Nicula | Retete culinare cu Laura Sava - Cele ...
Manastirea Nicula | Retete culinare cu Laura Sava - Cele ... from www.laurasava.ro
Chiar lângă poartă, în partea stângă, se afla o biserică de lemn dar istoria icoanei şi a mănăstirii este una zbuciumată. Unul dintre cele mai importante centre de credință și de cultură românescă din transilvania, mănăstirea ortodoxă de călugări nicula, din județul cluj, a avut o istorie zbuciumată pe parcusul existenței sale de sute de ani. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Mai întâi, icoana a fost luată din biserica din. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului purtată în procesiune în jurul bisericii mănăstirii nicula (14 august 2018).

Icoana maicii domnului și centura sfântului nectarie vor rămâne spre cinstirea credincioșilor până pe data.

Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Manastirea nicula duce mai departe arta picturii icoanelor pe sticla, ca exprimare a geniului artistic romanesc. See more of mănăstirea nicula on facebook. It looks like you may be having problems playing this video. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. La miezul nopții, aceasta va fi purtată pe brațe de preoți. It is located in nicula village, cluj county, in the vicinity of gherla. În urmă cu aproape zece ani, o veste se răspândea ca fulgerul prin toată ţara: Pelerinii se vor inchina la icoana considerata facatoare de minuni de la distanta de 1,5 metri. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Mestesugul a fost perpetuat de parintele arhidiacon ilarion muresan, apoi de calugarii mai manastirea nicula. Unul dintre cele mai importante centre de credință și de cultură românescă din transilvania, mănăstirea ortodoxă de călugări nicula, din județul cluj, a avut o istorie zbuciumată pe parcusul existenței sale de sute de ani.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook